Desszert asztal
Az esküvők desszert hercegnője. Könnyű légies, változatos és szemet kápráztató! Legyen trendí és a hagyományos asztali torták helyett válasszon inkább egy szemet gyönyörködtető, minden igényt és érzékenységet kielégítő desszertasztalt!
Válogassa össze egyedi deszert asztalát az alábbi különleges desszertek közül, hogy azok a desszertek legyenek leginkább amit Ön és a vendégei szeretnek,m vagy fogyaszthatnak.
Homoktövis méz
- puha mézes piskóta
- mézes cukrászkrém
- homoktövis mousse
- kakaóvajas bársonybevonat
Újragondolt feketeerdő
Hagyományos magyar desszert egy pici csavarral. Csokoládés piskóta melyre fűszeres meggyragut ültettünk, madagaszkári vaníliarúdból készült mousse-hab veszi körül és kakaóvajas bársonybevonat díszíti.
- csokoládés piskóta
- madagaszkári vaníliamousse
- fűszeres meggyragu
Sós-karamellás magnum desszert
Jégkrém formába zárt desszert, házi sós karamell amelyet fehércsokoládé mousse vesz körül és roppanó fehércsokoládéval vontunk be.
- házi sós karamell
- fehércsokoládé mousse
- fehércsokoládé bevonat
Belga csokoládé-trió
A belga csokoládé kedvelőinek egy csokoládés piskóta alapú desszert amin egyaránt található ét-, tej-, fehércsokoládé mousse valamint tükörfényes étcsokoládé glazúr
- csokoládés piskóta
- étcsokoládé mousse
- étcsokoládé glazúr
- tejcsokoládé mousse
- fehércsokoládé mousse
Csokoládés túródesszert
A jól ismert hideg túródesszert süteménnyé komponálva amelyben található egy puha csokoládés piskóta édes túrómousse és kesernyés étcsokoládé mousse tökéletes duója valamint az elengedhetetlen roppanó csokoládébevonat.
- csokoládés piskóta
- édes túrómousse
- étcsokoládé mousse
- étcsokoládé bevonat
Royal desszert
A címvédő francia királyi desszert melyben puha csokoládés piskótára ropogós mogyorópraliné-ostyaréteg kerül melyet a hamísítatlan francia csokoládémousse koronáz meg.
- csokoládés piskóta
- mogyorópralinés roppanó réteg
- étcsokoládé mousse
- étcsokoládé glazúr
Kardamomos sacher
Az örök osztrák kedvencünk újragondolt verziója, melyet a puha csokoládés piskótán kívül a házi kardamomos baracklekvár tesz igazán különlegessé viszont hogy egyet csavarjunk rajta ezt mind egy lágy csokoládémousse-ba és roppan csokoládés bársonybevonatba zártuk.
- csokoládés piskóta
- kardamomos baracklekvár
- étcsokoládé mousse
- csokoládés bársonybevonat
Szicíliai citromtortácska
Az olasz hangulatról a szicíliai citromtortánk gondoskodik, ami nem csak kinézetben, de ízben is hozza a digó életérzést a maga habkönnyű vaníliás piskótájával, szicíliai citromos könnyed krémjével valamint az édes vaníliás vajkrémmel.
- lágy piskóta
- szicíliai citromos könnyed krém
- vaníliás vajkrémbevonat
- szárított citromchips
Exotic
Trópusi laktóz- és gluténmentes desszertünk magában rejt egy lisztmentes kókusz daquoise tésztát egy fanyar passiógyümölcs zselét mely az édeskés mangó mousse-al alkot tökéletes harmóniát és fényes mangó glazúr és a passió-mályvacukor koronáz meg.
- lisztmentes kókusz daquoise tészta
- passiógyümölcs zselé
- mangó mousse
- mangó tükörglazúr
- passió mályvacukor
100% pisztácia
A pisztácia kedvelőinek ahogy a neve is mutatja tetőtől talpig pisztácia: puha pisztáciás piskótán házi sós pisztáciapraliné melyet a lágy pisztáciamousse ölel körül, tükörfényes pisztáciaglazúron habos pisztáciás ganázskrém valamint tört pisztácia foglal helyet.
- pisztáciás piskóta
- pisztácia pralinékrém
- pisztácia mousse
- pisztácia tükörglazúr
- pisztácia ganázskrém
- tört pisztácia
Szeder mascarpone
Lágy piskótán 3 féle citrussal ízesített mascarpone mousse és a fanyar szeder tökéletes kombója .
- lágy piskóta
- citrusos mascarpone mousse
- szeder gél
- fehércsokoládé bevonat
- friss szeder
Karamell popcorn
Extravagáns moziélményt biztosító desszertünk, lágy világos piskótán popcorn mousse található amelyet házi karamellszósszal töltöttünk és karamellizált popcornnal halmoztunk
- lágy piskóta
- karamellszósz
- popcorn mousse
- karamellizált fehércsokoládé bevonat
- karamellizált popcorn
Újragondolt Rákóczi túrós
A klasszikus magyar desszert újragondolva, amelyben a lágy világos piskótán egy finom citrusos túrómousse melyet fehércsokoládé bevonat vesz körül, házi baracklekvár és olasz habcsók koronázza meg.
- lágy piskóta
- házi baracklekvár
- citrusos túrómousse
- olasz habcsók
- fehércsokoládé bevonat
Francia almatortácska (Tarte tatin)
A hagyományos fordított almatorta újra gondolt verziója: karamellizált fűszeres almatölteléket ültettünk puha mézeskalács korongra és lágy fehércsokoládés ganázskrémmel díszítjük.
- puha mézeskalács korong
- karamellizált almatöltelék
- fehércsokoládés ganázskrém
Lamponi (cukor-,laktóz-,gluténmentes)
Az örök klasszikus kombó az étcsokoládé és málna párosa melyet most cukor-, laktóz- és gluténmentes desszertbe zártuk. Lisztmentes csokoládés piskótán kakaóbabtöretes málnás ropogós réteg valamint málnazselé és egy lágy étcsokoládé mousse veszi körül melyet bársonybevonat takar és liofilizált málna díszít.
- lisztmentes csokoládés piskóta
- kakaóbabtöretes málnás roppanó réteg
- cukormentes málna zselé
- étcsokoládé mousse
- barna bársonybevonat
- liofilizált málna
Fraisier
A francia cukrászat alapköve a fraisier ahol tökéletes harmóniát alkot a könnyed piskóta a lágy madagaszkári vaníliával készült cukrászkrém, a házi eperragu és a friss eper üdesége.
- lágy piskóta
- könnyed vaníliakrém
- házi eperragu
- friss eper
- fehércsokoládés ganázskrém
Pavlova
A jól ismert pavlova desszertünk melynek alapja a szárított habcsók, melyet fehércsokoládés ganázskrém és a friss gyümölcsök koronáznak meg.
- Szárított habkarika
- fehércsokoládé bevonat
- fehércsokoládés ganázskrém
- friss gyümölcsök
Macaron desszert
A francia kedvenc aprósütemény desszert formában.
- macaron
- választható ganázskrém
- friss gyümölcs
Vörösbársony tortácska
Könnyed vörösbársony piskótán édes mascarpone krém és friss gyümölcsök tökéletes összhangja.
- lágy vörösbársony piskóta
- édes mascarpone krém
- friss gyümölcsök